U Ned tijdens coronamaatregelen

14-04-2020 716 keer bekeken

De landelijke maatregelen om het coronavirus in te dammen, zorgen ervoor dat we de komende tijd anders (samen)werken. Het werk van U Ned gaat door, maar vindt op afstand plaats. Daarnaast hebben de maatregelen gevolgen voor onze bijeenkomsten en communicatie.

Bijeenkomsten

De U Nedwerkbijeenkomst is een terugkerende bijeenkomst die bedoeld is voor belangenorganisaties, bedrijven en overheden die geïnteresseerd zijn in het programma. De volgende editie stond begin mei gepland. Omdat we voorlopig geen fysieke bijeenkomsten organiseren, zijn we op zoek naar een digitaal alternatief. Daarmee willen we iedereen graag informeren over de voortgang en meenemen in onder andere de plannen voor de MIRT-verkenning ov en wonen. Deelnemers ontvangen binnenkort een uitnodiging per mail. Ook de maakdagen van het MIRT-onderzoek zullen in aangepaste vorm digitaal doorgaan. Betrokkenen worden hierover binnenkort geïnformeerd.

Nieuwsbrief

De U Ned-nieuwsbrief van april wordt vervangen door een persoonlijk bericht van onze programmadirecteur. Dat betekent niet dat U Ned stil staat. Op de nieuwspagina zijn updates te lezen van wat er de afgelopen tijd is gebeurd, zoals de fietstocht van eind februari, de maakdagen van begin maart of de start van nieuw programmateamlid Tom van Tilborg. Om de komende tijd op de hoogte te blijven, is het ook mogelijk om u te abonneren op onze RSS feed. De link is onderaan de nieuwspagina te vinden (onder het kopje ‘delen’). 

Vragen

Uiteraard blijft U Ned goed bereikbaar voor vragen of ideeën die betrekking hebben op ons programma of de programmaonderdelen. Omgevingsmanager Mandy Boerboom staat u graag te woord via e-mail (mandy.boerboom@minienw.nl) of telefoon (06-15687685).

In het programma U Ned werken het Rijk, de Provincie Utrecht en de regio aan een gezonde groei van de regio Utrecht.

Archief

Cookie-instellingen