Hannah Cremers nieuwe programmadirecteur U Ned

21-12-2021 1468 keer bekeken

Na ruim 2 jaar betrokken te zijn bij U Ned, draagt Jos van Loon het stokje over. Vanaf 1 januari neemt Hannah Cremers de rol van programmadirecteur tijdelijk waar. In de loop van 2022 wordt besloten hoe de invulling er de komende jaren uit gaat zien.

Oude bekende

Hannah is een oude bekende binnen U Ned. Eerder was ze plaatsvervangend programmadirecteur en één van de trekkers van Utrecht Nabij. Hannah: “Heel bijzonder om zo snel terug te zijn bij U Ned. Ik heb veel zin om aan de slag te gaan. Volgens mij kunnen we met de studies en onderzoeken een aantal mooie mijlpalen zetten in de komende periode. De kennis vanuit vorige rollen neem ik daarbij mee. Ik kijk uit naar de samenwerking, maar voor nu wens ik iedereen hele fijne feestdagen.”

Afscheid

In december nemen we afscheid van Jos van Loon, die de rol van programmadirecteur sinds de zomer van 2019 heeft vervuld. Hij heeft in die periode een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van het programma en de samenwerking met alle partners. In dit artikel blikt Jos terug op zijn tijd bij U Ned en welke ontwikkeling het programma heeft doorgemaakt.

In het programma U Ned werken het Rijk, de Provincie Utrecht en de regio aan een gezonde groei van de regio Utrecht.

Archief

Cookie-instellingen